Lise Tennebø, Balestrand, avgått styreleder Bente Hammer og Martha Falnæs, Kopervik.

Balestrand og Kopervik var beste danseringer

Seniordans Norge har hatt en vervekampanje gående fra november til april.

Resultatet ble offentliggjort på regionmøtet på Gardermoen 24. april, og de heldige vinnerne ble Balestrand og Kopervik.

Kopervik hadde flest nye medlemmer, 12 menn og 6 damer. Det vil si 30 nye medlemmer fordi en mann ble regnet som to nye medlemmer under kampanjen.

Balestrand hadde fått 11 damer og 7 menn, det blir regnet som 25 nye medlemmer .

Resultatet av hele kampanjen ble 2 nye danseringer og 300 nye medlemmer.

Styreleder Bente Hammer opplyste at landsstyret var godt fornøyd med resultatet, men at det reelle resultatet nok var høyere enn dette fordi hun visste at det var flere som ikke hadde meldt inn sine nye medlemmer.

Kopervik og Balestrand ble takket og gratulert av alle regionlederne og landsstyret, og litt premie ble det også etter den store innsatsen med medlemsverving. Stor kake til heile danseringen, og litt reklamemateriell var premien Bente Hammer overrekte til leder i Kopervik seniordans, Martha Falnæs, og til nestleder i region Sogn og Fjordane, Lise Tennebø.

Martha Falnæs fortalte fra vervekampanjen i Kopernes. De har en positiv atmosfære i danseringen slik at det er lett å få med nye medlemmer. Ja, det er nesten så vi må sette stopp for nye fordi vi blir så mange, sa Falnæs. Danseringen har ikke hatt noen menn med før, men nå har også mennene funnet ut at det er fint å bli med i dansen. Ellers har de ikke gjort noe spesielt for å få disse nye medlemmene, de bare kom. Kopervik har fått mye fin omtale etter at de deltok i Skal vi danse på TV 2 høsten 2016.

I Balestrand hadde de en entusiast som satte i gang og verve nye dansere. Det er store avstander i kommunen, men når det finnes slike entusiaster som ikke gir seg, går det an å få det til, fortalte Lise Tennebø. Hun mente det var et godt eksempel for andre.

Vi må alle være entusiaster og være rause med oppmuntringer overfor hverandre, sa Tennebø til slutt.

redaktør Gladringen Aud Einbu

Besøk til denne nettsiden (se på statistikk)